hevaamani.blogg.se

2014-03-31
14:47:55

Selina Sevil shimmar hem med massa workshops!

Precis hemkommen från skolan, blev välkomnad av dansande små fluffiga liv! Solen skiner och skolan är igång! Har velat fram och tillbaka med designen på bloggen och har äntligen fått till något jag tycker om, vad tycker ni? 
 
Jag ville titta in på bloggen för att rekommendera min fantastiska vän och orientaliska danslärares workshops hon kommer hålla nu när Selina Sevil kommer hem igen från hennes äventyr i mellanöstern.
Hon kommer hålla workshops i allting från nybörjarteknik till hur man lär sig till att dansa till live-musik eftersom det är så det fungerar när man kommer till toppen av magdansöskarriären. Då följer musiken dina höfter!
 
Jag blir ständigt överraskad över hur snabbt jag utvecklas med Selina som lärare. Hon lär inte bara ut dansen, hur du ska följa musiken och vilka känslor som passar för vilken stil utan hon berättar passionerat om dansens historia, ger exempel och stöttar så att man som individuell dansös kan tolka och ta in musiken/stilen/dansen så som man själv vill uttrycka sig.
 
Bättre kan det inte bli!
 
Shimma in på hennes blogg HÄR!
För att komma till hemsidan som erbjuder kurser, bazaaren, workshops och mycket mer klickar du HÄR!
 

BACK TO BELLYDANCE 

Känner du att du har kommit av dig? Inte tränat på länge? Behöver fräscha upp grunderna? Här får du en intensiv workshop i magdans med Selina som lärare. Skaka, rulla och twista intensivt! En perfekt introduktion för både nybörjare och de mer danserfarna som behöver fräscha upp sina kunskaper. Efter denna workshoppen är du redo att ta dig an nya magdansutmaningar!
Nivå: Öppen | Sön 4 Maj 16-19 | Bergsg 29  i stora salen | Pris 350:-

 

 

ENTER THE STAGE 

Som dansare är första intrycket oerhört viktigt. Från sekunden du intar dansgolvet/scenen och blickarna faller på dig bör dansaren inom dig ta över din kropp och charma din publik. Genom att gå denna workshop lär du dig att göra en graciös och lekfull entre med dubbla slöjor till en av Mellanösterns mest populära megances (musik för magdansöser). Ta med dig två slöjor (helst silke eller tunn chiffong). Vi har en del slöjor till utlåning och försäljning (maila vid anmälan om du vill låna slöja).
Nivå: Forts | Sön 11 Maj 16-19 | Bergsg 29 i stora salen | Pris 350:-

 

 

DRUM SOLO COMBOS  

Finns det något mer underbart än att se en magdansös vara ett med trumman? Även de som inte är insatta i vår konstform finner det magiska mellan trummans slag och magdansösens isolationer och skak trollbindande. Många dansare fastnar i samma mönster och har svårt att bryta loss från gamla vanor och förnya sina rörelser till trumman. På denna workshop går vi igenom korta kombinationer för trumsolo som du kan använda i din dans. Unna dig ny inspiration!
Nivå: Lätt Forts | Sön 18 Maj 16-19 | Bergsg 29 i stora salen | Pris 350:-

 

 

DANCE TO LIVE MUSIC 

Förr eller senare står alla orientaliska dansare där, framför ett band som spelar en låt vi aldrig hört som vi ska dansa till. Oavsett om det är för att uppträda eller bara som rent nöje för dig själv på en fest så kan det vara svårt att låta kroppen följa orkestern. På denna workshoppen jobbar vi med improvisation och du lär dig viktig information om hur man uppträder med ett band i Mellanöstern. Dessutom dansar vi till underbara liveinspelningar av låtar som är hetast på dansgolven i Mellanöstern just nu! Dessa heta låtar finns även till försäljning!
Nivå: Forts | Sön 25 Maj 16-19 | Bergsg 29 i stora salen | Pris 350:-

 

Shimma in på hemsidan och anmäl dig! Det gör du HÄR!

Medlemsavgiften ligger på 50 kr per år och då får du ta del av haflas, workshops, kurser och mycket mycket mer!